De Camping

Minicamping 't Wái-ke is een in 1991 geopende kleine camping met 15 ruime staanplaatsen voor caravans, campers en tenten met diverse sanitaire voorzieningen. Onze camping bevindt zich net buiten het dorp Andel (Noord-Brabant), in de dorpsmond ook wel "Ael" genoemd. Andel ligt aan de Maas in een prachtig rivierengebied.

 

Op ongeveer 1 km van de camping vind je de winkels van Andel, maar ook het strand aan de Maas waar heerlijk gezwommen kan worden. Voor de wat minder mooie dagen is het zwembad van Andel te vinden op zo'n 500 meter afstand van de camping.

 

In de omgeving van Andel is van alles te doen. Zo zijn er vele fiets- en wandelroutes, diverse vestingsteden en mooie natuurgebieden. Op onze camping kunt u voordelig kamperen in de gezonde lucht! Wij zijn lid van de VEKABO.

 

U zult zich misschien afvragen waar de naam 't Wái-ke vandaan komt. De camping ligt op een klein stuk weiland naast de boerderij. Boer Cees noemde dit altijd 't Wái-ke, dit is dialect voor kleine wei. Toen het idee voor een minicamping ontstond was de naam al snel gevonden.

De Boerderij


Er zijn sinds mei 2022 geen koeien meer op de boerderij, maar er zijn nog wel veel schapen en lammetjes te bewonderen.